ברבוניות בחמאת מנגו

א בחשון התשסז
,
23 באוקטובר, 2006
23/10/2006 0:00
חלבי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

בצל ירוק גדול

קופסא קטנה של מיץ מנגו קפוא

1/4 כוס יין לבן יבש

80 גר´ חמאה

כמה טיפות טבסקו, מלח,

600 גר´ ברבוניות מנוקים

קמח לבן לקימוח

שמן לטיגון הדגים

הוראות הכנה

קוצצים דק את החלק הלבן של הבצל הירוק. ממיסים 20 גר´ חמאה בסיר קטן, מוסיפים את הבצל ומאדים עד שהוא שקוף. מוסיפים את המיץ הקפוא והיין הלבן. מערבבים ומרתיחים.

מייד כשרתח מסירים מהאש, מוסיפם את שארית החמאה ומערבבים היטב עד שהיא נמסה. מתבלים בטבסקו ובמלח. מוסיפים כפית ירקו קצוץ (החלק הירוק) ומעבירים לצנצת קטנה, שניתנת לסגירה. סוגרים היטב ומאכסים במקום חם.

שוטפים היטב את הדגים. מנערים את עודף המים ומייבשים במגבות נייר. מקמחים ומנערים את עודף הקמח. מטגנים בשמן חם מכל הצדדים. אם משתמשים במחבת טפלון אין צורך בהרבה שמן.

מסדרים את הדגים בצלחת שטוחה. מנערים היטב את הצנצנת עם רוטב החמאה ויוצקים על הדגים. אפשר לחמם את הרוטב - אם התקרר- בתוך סיר עם מים חמים. מנערים היטב.

הערות

הערה: אפשר להחליף מיץ מנגו במיץ תפוזים קפוא.
להגשה מקשטים בפלחי מנגו או פלחי תפוזים
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מיצג המחבל ביפו צילום: עוצמה יהודית

בעקבות המיצג: מנכל "עוצמה יהודית" זומן לחקירה

קרא עוד