תבשיל חזה עוף עם פלפל ופטריות מוקפץ

חדשות כיפה דבורה 12/12/15 23:04 ל בכסלו התשעו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1/2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות

3 בצלים גדולים

5 פלפלים חתוכים לרצועות .

סלסלת פטריות שמפניון טריות או קופסת שימורים פטריות.

2 כפות קטשופ

3 כפות סויה

3 כפות יין אדום

1 קופסת רסק עגבניות – 100 גרם

1 כף מרק עוף

5 שיניי שום קצוץ

2 כפות שמן זית .

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

אופן ההכנה

לטגן את הבצל הקצוץ ב- 2 כפות שמן , כשמזהיב להוסיף את רצועות חזה העוף ולהמשיך לטגן עד שיזהיבו.

להוציא מהמחבת ולהכניס את רצועות הפלפלים והשום.

לאדות מעט ולהוסיף הפטריות ולבשל יחד כ- 10 דקות.

להוסיף לפלפלים ולפטריות את רצועות העוף ולערבב.

להוסיף את הקטשופ, הסויה , היין, אבקת מרק, ורסק עגבניות ולערבב.

להמשיך לבשל עוד כ- 20 דקות .

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

** ארוחת צהרים טעימה ומשביעה ומהירת הכנה .

כתבות נוספות