פילה סלמון במיונז ושמיר

חדשות כיפה דסקש 04/12/15 15:12 כב בכסלו התשעו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 פילה סלמון

2 כפות מיונז

1/2 שקית שמיר

4 שיני שום

הוראות הכנה

קוצצים את השמיר, מערבבים עם המיונז, כותשים את השום ומוסיפים לבלילה. (התערובת אמורה לצאת יחסית ירוקה, אפשר להוספיף שמיר או מיונז לפי הצורך).

מורחים את התערובת על הדג (שכבה בינונית) ואופים מכוסה בתנור, על 180 מעלות כ-20 דק´.

הערות

8-10 מניות אפשר לפרוס את הדג לפני האפיה, במקרה כזה יש לאפות כל חתיכה עטופה בנייר כסף בנפרד.
מצורפת תמונה של הדג לפי האפיה.

כתבות נוספות