פילה דג ים על קרם כרובית וארטישוק רומאי

חדשות כיפה מאגר המתכונים 16/08/15 16:15 א באלול התשעה

מסעדת טורו, צילום: מסעדת טורו
מסעדת טורו, צילום: מסעדת טורו

מצרכים

• פילה דג ים

• שמן זית

• מלח גס

• פלפל שחור גרוס

• לימון

• ארטישוק רומאי

• שעועית ירוקה

• בצל

• עגבניות שרי

• צרור שמיר

• גרגירי חומוס

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

• יוצקים שמן על פילה הדג, ממלחים ומפלפלים צורבים על הצד של העור. מכסים בכלי נירוסטה לבישול אופטימלי.

• צורבים את הארטישוק, עגבניות שרי, בצל ושעועית ירוקה.

• מערבבים בקערה את השעועית עם גרגירי חומוס, שמן זית, מלח, מיץ לימון, צרור קטן של נענע, ומעט שמיר.

• מפצלים את פרחי כרובית המהדרין מכרובית 1 ק"ג, עם ציר ירקות ו 10 שיני שום, 8 גר´ מלח, 50 גר´ חלב קוקוס, צולים רבע שעה בתנור על 200 מעלות, מסננים ומרסקים למרקם חלק.

הרכבת המנה:

משטחים את קרם הכרובית על הצלחת, מניחים את הארטישוק וחלק מהירקות שבקערה, מניחים מעל את הדג, כשצד העור כלפי מעלה, ועליו את שאר חלקי התוספת.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות השף בני אשכנזי מסעדת טורו

כתבות נוספות