מצרכים
כבד מוכשר
בצל גדול
שן שום
פפריקה
פלפל
סילאן
סויה
הוראות הכנה
לפרוס את הבצל לפרוסות ולטגן טוב עד שמזהיב ואפילו קצת יותר...
להוסיף שום פרוס
להוסיף את הכבד
לתבל לפי העין...
לא לשים הרבה סילאן אחרת זה יהיה מידי מתוק
כבד מוכשר
בצל גדול
שן שום
פפריקה
פלפל
סילאן
סויה
לפרוס את הבצל לפרוסות ולטגן טוב עד שמזהיב ואפילו קצת יותר...
להוסיף שום פרוס
להוסיף את הכבד
לתבל לפי העין...
לא לשים הרבה סילאן אחרת זה יהיה מידי מתוק
כתבות נוספות