חזה עוף ממולא בקר, בוטנים וחמוציות

חדשות כיפה חנה מרים 24/03/12 20:54 א בניסן התשעב

חזה עוף ממולא בקר, צילום: שאטרסטוק
חזה עוף ממולא בקר, צילום: שאטרסטוק

מצרכים

2 חזה עוף שלמים

חצי קילו בשר טחון

2 שיני שום קצוצות/כתושות

חופן חמוציות יבשות

חופן בוטנים קלופים

חצי כפית כמון

חצי כפית קינמון

מעט קמח

שמן לטיגון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

פורסים את החזה לפרוסות דקות ולא צרות מדי (ניתן להשתמש בפרוסות חזה עוף מוכן לשניצלים...).

שמים במחבת מעט שמן וכשהוא חם מוסיפים את הבשר ואת השום,

מטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.

מעבירים את הבשר המטוגן לקערה.

קוצצים את החמוציות, את הבוטנים שוברים לחתיכות קטנות (אפשר לחתוך לחצאים עם סכין חדה, או לשבור בעזרת פטיש) - ומוסיפים לקערה

מוסיפים את הכמון והקינמון ומערבבים.

מניחים מילוי (כמות המילוי תלוי בגודל של חזה העוף) במרכז פרוסה של חזה עוף, מגלגלים, מקמחים ומטגנים עד שמשחים.

הקמח ´מדביק´ וסוגר את הגילגול, כך שהפרוסה לא צריכה להיות סגורה מכל הצדדים.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

4 מנות

כתבות נוספות