חזה עוף בקארי וחלב קוקוס

חדשות כיפה מיצמיצ 02/01/12 13:49 ז בטבת התשעב

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 ק"ג בשר פרגיות (כרעיים ללא עצמות)או חזה עוף חתוך לקוביות גדולות.

1 בצל בינוני פרוס לאורכו לירחים די דקים.

1 קופסה גדולה של אננס חתוך לקוביות.אפשר יותר.ללא המיץ.(אפשר לוותר)

1 קופסאות חלב קוקוס אם יש קרם קוקוס -עדיף הרוטב יוצא סמיך יותר

1-2כפות קארי ירוק מוכן תאילנדי

1/4 כוס שמן לטיגון.

הוראות הכנה

מטגנים את הבשר בווק או סיר רחב אחר.לא לשים את כל הבשר ביחד. אנו רוצים לטגן ולא לבשל. להוציא מהסיר

לטגן את בצל הפרוס כ-5 דקות. להוסיף את הבשר מחית הקארי המוכן,אננס ואת חלב הקוקוס. לבשל כ- רבע שעה. אם הבשר הוא בשר חזה משך הבישול הוא עניין של דקות.

אצלנו אוהבים רוטב סמיך יותר ואני מקצה 1/4 כוס חלב קוקוס ומערבבת עם 1/2 1 כפית קורנפלור ומסמיכה את הרוטב בעוד כמה דקות בישול.

הערות

מהבלוג של ציפי עם התאמות שלי

כתבות נוספות