חזה עוף בדבש

חדשות כיפה אמיקו33 13/02/07 00:00 כה בשבט התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 קילו חזה עוף.

5 בצלים גדולים.

1 כפית דבש.

1 כפית מרק עוף.

קמח.

הוראות הכנה

חותכים את כל חמש הבצלים לרצועות דקות ומטגנים במחבת ווק עם קצת שמן במשך חצי שעה, עד שהבצלים מקבלים צבע חום עדין ואז מוסיפים כף דבש וכף מרק עוף ומטגנים 5 דקות על אש קטנה.

במקביל לוקחים את השניצלים וחותכים אותם לארבע חלקים, מקמחים את השניצלים ומטגנים 10 שניות כל צד עד לקבלת צבע לבן{שיהיה כמעט מוכן}.

מוסיפים את השניצלים לבצל ומתגנים עוד חמש דקות וזה מוכן!

בתאבון!!!

הערות

4/6 סועדים. מתאים מאוד לשבת בצהרים, אחרי חימום שעה על הפלטה זה ממש טעים, ללקק את האצבעות.

כתבות נוספות