אנטריקוט בלוביה

חדשות כיפה משתדלת תמיד 21/09/06 00:00 כח באלול התשסו

אנטריקוט ברוביה, צילום: shutterstock
אנטריקוט ברוביה, צילום: shutterstock

מצרכים

400 גר´ אנטריקוט חתוך לקוביות

קמח לקימוח

8 כפות שמן זית

1 בצל בינוני חתוך לקוביות

קורט צ´ילי גרוס

6 שיני שום

1 פלפל ירוק חריף

2 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות

מים רותחים

700 גר´ לוביה

מעט גרידת לימון

מיץ מ-2 לימונים

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

מקמחים את קוביות האנטריקוט ומנערים קמח מיותר.

מוסיפים את קוביות הבצל ומזהיבים.

מוסיפים את הצ´ילי, שיני השום, והפלפל ירוק חריף וממשיכים לטגן כחמש דקות נוספות, מוסיפים את קוביות העגבניות ומטגנים עוד דקה.

מכסים במים רותחים עד גובה הבשר ומבשלים על אש נמוכה 40 דקות.

מוסיפים את הלוביה, גרידת הלימון ומיץ הלימון ומבשלים עוד 25 דקות.

ממליחים לפי הטעם.

הערות

כתבות נוספות