תבשיל עוף ועדשים בסגנון גלילי

יג בחשון התשעח
,
02 בנובמבר, 2017
02/11/2017 10:33
עוף בעדשים צילום: יח"צ
בשרי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

4 כפות שמן זית

2 בצלים חתוכים לרצועות

4 כרעיים

1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות

1 כף גדושה כמון

1 כפית כורכום

כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

3 כפות רוטב צ'ילי חריף מאסטר שף

2 כפות טריאקי מאסטר שף

מים לכיסוי העוף

1 קופסת עדשים מאסטר שף

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ורצועות בצל, משחימים מעט את הבצל ומניחים את העוף על צד העור- הצד העליון, מכסים ואחרי 5 דקות מסירים את המכסה והופכים את העוף לצד השני, מוסיפים את הגמבות האדומות, הכמון, הכורכום, המלח והפלפל, מוסיפים צ'ילי חריף, טריאקי ומים לכיסוי העוף, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים פחית עדשים של מאסטר שף, מפזרים מעל פטרוזיליה ומבשלים בכיסוי חלקי עד שהנוזלים מצטמצמים .

מומלץ להגיש עם פטרוזיליה טרייה.

המתכון באדיבות מאסטר שף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר