קציצות טונה

י באלול התשסו
,
03 בספטמבר, 2006
03/09/2006 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 קופסאות טונה

1 בצל קצוץ

2 ביצים

4 כפות קמח מצה

מלח פלפל

פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל

מערבבים את הטונה (צריך לסנן אותה קודם) עם הבצל המטוגן, הביצים והקמח מצה. מוסיפים מלח-פלפל וקצת פטרוזיליה. אפשר להוסיף גם כפית אבקת מרק אבל זה ממש לא הכרחי (וגם לא בריא...). זהו. עושים קציצות בעזרת כף ומטגנים עד שזה זהוב-חום. כדאי לשים אחרי הטיגון את הקציצות על נייר סופג כי הן יוצאוצ קצת שומניות

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר