קדרת קציצות דרום אמריקאיות של אל גאוצ'ו

ל בסיון התשעו
,
06 ביולי, 2016
06/07/2016 15:10
באדיבות אל גאוצ'ו רמת גן צילום: באדיבות אל גאוצ'ו רמת גן
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 ק"ג קציצות דרום אמריקאיות של אל גאוצ´ו צלויות על האש

1/2 ק"ג פטריות (עדיף פורטובלו)

1/2 ק"ג פלפל אדום (ברוטו לפני ניקוי)

1/2 ק"ג בצל סגול

10 שיני שום

1 לימון

תימין טרי, מלח, פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

עוטפים את שיניה שום ברדיד אלומיניום וצולים על הגריל

צולים את הפטריות והבצל על הגריל ופורסים לרצועות

צולים את הפלפלים על הגריל, קולפים ופורסים לרצועות ברוחב 1/2 ס"מ.

אפשר להוסיף גם פלפל חריף ירוק (למי שאוהב). קלוי על האש, מקולף וקצוץ. אם מוסיפים פלפל חריף, כדאי להחליף את הטימין בכוסברה .

פורסים את הלימון לפרוסות וצולים על הגריל

מכניסים את כל החומרים לקדרה, מכסים ומשאירים על אש נמוכה עד להגשה. לא לשכוח על האש - זה לא חמין!

הערות

10 מנות * מומלץ להגיש עם פירה של קרטושקס (או בעברית תפוחי אדמה צלויים במדורה)
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר