צלי הודו עם חומוס

כא באלול התשסו
,
14 בספטמבר, 2006
14/09/2006 0:00
צלי עגל עם חרדל ודבש צילום: shutterstock
בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

בשר הודו אדום

בצל

שום

קופסת גרגירי חומוס

הוראות הכנה

חותכים את הבשר לקוביות של 2 ס"מ בערך, מאדים בצל ושום קצוצים, מוסיפים תבלינים - לפי הטעם אני שמה פפריקה אדומה, קצת כמון, פלפל שחור, קצת רוטב סויה ורוטב צ´ילי או קטשופ. מוסיפים את הבשר מערבים כדי שהתבלינים ייספגו ומבשלים על אש נמוכה כשעה. מערבבים מידי פעם ובודקים אם יש צורך להוסיף מעט מים. לאחר שהבשר מתרכך, שופכים פנימה קופסת גרגירי חומוס ומבשלים עוד 10 דקות

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר