צ'ולנט - חמין הכי טוב בעולם

יט בחשון התשעח
,
08 בנובמבר, 2017
08/11/2017 10:08
חמין - או לא להיות צילום: shutterstock
בשרי
יום או יותר
פשוט

מצרכים

1 כוס שעועית אדומה

1 כוס שעועית לבנה

1 כוס עדשים אדומות

להשרות יחד לילה במים (אם אפשר להחליף פעם את המים).

2 תפו"א בקליפתם חתוכים

2 בצל חתוך

1 בטטה חתוכה

4 שיני שום

1 קילו (אפשר יותר) שריר הזרוע

עצמות רגל חתוכות

1 קישקע

2/3 בקבוק בירה שחורה של 1.5 ליטר

הוראות הכנה

לשמן את הסיר (סיר בישול איטי או סיר לפלטה)

לשים בתחתית בצל חתוך

מעל את הקטניות ולפזר מלח גס

בשכבה מעל: התפו"א, הבטטה ושיני השום

מלח גס

בשכבה מעל - העצמות, הבשר והקישקע

לשפוך לבפנים בירה שחורה

לפזר מעל הבשר פפריקה ופלפל

בישול איטי לפחות 10 שעות

בתאבון!

המתכון באדיבות משפחת אבנרי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר