פסטרמה הודו ביתית מופחתת נתרן

יב בשבט התשעז
,
08 בפברואר, 2017
08/02/2017 17:20

צילום:

חלבי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

11/2 ק"ג חזה הודו

1/4 כוס שמן

1/2 כוס מים

1/2 כוס סילאן

2 כפות דבש

3 כפיות "מלח הארץ" מופחת נתרן – 50% פחות נתרן

3 כפות סוכר חום

5 כדורי פלפל אנגלי

5 עלי דפנה, 3 שיני שום , 1 כף פפריקה

הוראות הכנה

* מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.

* מניחים את נתח ההודו בתבנית/קערה ויוצקים מעליו את הרוטב. משהים למשך כשעה.

* מעבירים את נתח ההודו לתבנית אפייה (שומרים את יתרת הרוטב), מכסים ברדיד אלומיניום ומכנסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-50 דקות.

* לאחר 50 דקות מסירים את רדיד האלומיניום, יוצקים מהרוטב על נתח ההודו ואופים עוד כ-10 דקות ללא כיסוי.

* מוציאים מהתנור ומנחים את הנתח להתקרר.

המלצת השפית עמית דהאן: לפרוס את הנתח כשהוא קר ולהגיש עם לחם שחור וחרדל איכותי.

הערות

הכנת פסטרמה ביתית תאפשר לכם ליהנות מפסטרמה איכותית וטעימה, בעלת אחוז נמוך יותר של שומן ונתרן
צילום התמונה: כפיר חרבי

המתכון באדיבות שפית עמית דונסקוי, מלח הארץ

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

שטיין וגרוסקופף   צילום: דוברות

אלכס שטיין ועופר גרוסקופף נבחרו לשופטי העליון

קרא עוד