פילה סלמון במיונז ושמיר

כב בכסלו התשעו
,
04 בדצמבר, 2015
04/12/2015 15:12
דסקש צילום: דסקש
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 פילה סלמון

2 כפות מיונז

1/2 שקית שמיר

4 שיני שום

הוראות הכנה

קוצצים את השמיר, מערבבים עם המיונז, כותשים את השום ומוסיפים לבלילה. (התערובת אמורה לצאת יחסית ירוקה, אפשר להוספיף שמיר או מיונז לפי הצורך).

מורחים את התערובת על הדג (שכבה בינונית) ואופים מכוסה בתנור, על 180 מעלות כ-20 דק´.

הערות

8-10 מניות אפשר לפרוס את הדג לפני האפיה, במקרה כזה יש לאפות כל חתיכה עטופה בנייר כסף בנפרד.
מצורפת תמונה של הדג לפי האפיה.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר