עוף ממולא בורגול וכבד

כ בכסלו התשעו
,
02 בדצמבר, 2015
02/12/2015 20:44
בשרי
עד 3 שעות
בינוני

מצרכים

עוף שלם

כבד צלוי קצוץ (מספיק רבע קילו, כמובן שאפשר גם יותר)

כוס בורגול

בצל מטוגן

גזר אחד מגורר

חופן צימוקים

שמן

מלח

גריל עוף עם עשבי תיבול (או תבלינים שאתם אוהבים).

עגבניות.

הוראות הכנה

1. להשרות את הבורגול במים רותחים עד שמתרכך.

2. לנקות את העוף מבפנים ומבחוץ.

3. לערב את הבורגול עם הכבד, הבצל המטוגן, הגזר המגורר, והצימוקים.

4. לערבב את השמן עם המלח והגריל עוף, ולמשוח את העוף מבפנים ומבחוץ.

5. למלא את העוף בתערובת הבורגול ולסגור את העוף עם קיסמי שיניים.

את התערובת שנשארה לשים בתבנית עם העוף.

6. לחתוך את העגבניות ולשים מעל הבורגול שבתבנית.

7. להכניס לתנור לשעה ולבדוק את מוכן.

הערות

4-6 סועדים. טעים מאוד!
חובבי מלח יכולים להוסיף מלח לתערובת של הבורגול.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר