עוף ממולא בורגול וכבד

חדשות כיפה בחסדך בטחתי 02/12/15 20:44 כ בכסלו התשעו

עוף ממולא, צילום: שאטרסטוק
עוף ממולא, צילום: שאטרסטוק

מצרכים

עוף שלם

כבד צלוי קצוץ (מספיק רבע קילו, כמובן שאפשר גם יותר)

כוס בורגול

בצל מטוגן

גזר אחד מגורר

חופן צימוקים

שמן

מלח

גריל עוף עם עשבי תיבול (או תבלינים שאתם אוהבים).

עגבניות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. להשרות את הבורגול במים רותחים עד שמתרכך.

2. לנקות את העוף מבפנים ומבחוץ.

3. לערב את הבורגול עם הכבד, הבצל המטוגן, הגזר המגורר, והצימוקים.

4. לערבב את השמן עם המלח והגריל עוף, ולמשוח את העוף מבפנים ומבחוץ.

5. למלא את העוף בתערובת הבורגול ולסגור את העוף עם קיסמי שיניים.

את התערובת שנשארה לשים בתבנית עם העוף.

6. לחתוך את העגבניות ולשים מעל הבורגול שבתבנית.

7. להכניס לתנור לשעה ולבדוק את מוכן.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

4-6 סועדים. טעים מאוד!
חובבי מלח יכולים להוסיף מלח לתערובת של הבורגול.

כתבות נוספות