מצרכים
10 כנפיים או 5 שוקיים
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
כוס קולה (אסור דיאט)
כף גדושה אבקת מרק בצל
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
לבחוש את אבקת המרק לתוך הקולה
להניח את הכנפיים( או השוקיים) על תבנית אלומיניום מלבנית
למזוג את הקולה על הכנפיים ותפוחי האדמה
לתנור 200 מעלות
כאשר העוף מקבל גוון חום יפה ותפוחי האדמה רכים
לאכול ולהנות
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן