סלט של נתחוני בקר על עלים ירוקים וטחינה סלק

כז בתשרי התשעח
,
17 באוקטובר, 2017
17/10/2017 14:42
סלט נתחוני בקר צילום: וופ מדיה ג'ני שוובר
בשרי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

המצרכים לסלט:

צרור גדול של כוסברה

צרור גדל של שמיר

צרור גדול של נענע

צרור גדול של פטרוזיליה

בצל לבן פרוס דק

נתחי כף קטנים

כפית סומק

מיץ לימון

מטחנת מלח ים עם עשבי תיבול

שמן זית

המצרכים לטחינה סלק:

טחינה גולמית

מיץ סלק ממכונת מיצים קשים

לימון

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

סלט:

תולשים עלים מכל עשבי התיבול ושמים בקערה.

מערבבים את הבצל עם הסומק ושמן הזית.

בפלאנצה צולים את נתחי הכף, ומתבלים בכ-3-4 סיבובי מטחנת מלח ים עם עשבי תיבול.

מוסיפים מעט פלפל.

טחינה: סוחטים סלק למיץ, מערבבים את הטחינה הגולמית, הלימון והמלח. מוסיפים את מיץ הסלק (במקום מים) ומערבבים עד לקבלת המרקם הרצוי.

הרכבת המנה:

1. פורסים דק את נתחי הבשר הצלויים, מוסיפים לסלט ומתבלים במלח פלפל לימון ושמן זית.

2. שמים את הסלט בצלחת הגשה ומסביב יוצקים את הטחינה.

המתכון באדיבות שף אבי ביטון ומלח הארץ

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר