נתח אסאדו

ו בחשון התשעו
,
19 באוקטובר, 2015
19/10/2015 15:30
באדיבות המטבח של ענת צילום: באדיבות המטבח של ענת
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

* 2 קילו נתח אסאדו

* 2 ענפי רוזמרין

* 2 ענפי תימין

* 6 שיני שום

* 1/3 כוס יין אדום

* כף שטוחה פלפל שחור

* כף שטוחה מלח גס

* חצי כוס שמן

הוראות הכנה

להכין מרינדה בקערה עם השמן, שום, רוזמרין, תימין, מלח, פלפל שחור והיין.

לשפוך על נתח האסאדו,לכסות ולהניח במקרר כשעה לספיגת טעמים (אפשר גם יותר).

להניח את הנתח על המגש בתנור ולצרוב בתנור על החום הכי גבוה שיש כ 15-20 דקות מכל הכיוונים.

להוציא את הנתח, להניח במגש לכסות ולהכניס שוב לתנור לשעתיים וחצי על 150 מעלות.

* נתח האסאדו הוא בשר שומני וצריך לתת לו בישול ארוך בתנור.

הערות

5

המתכון באדיבות http://orientaltraditionalfood.com/ShowRecipe.html?PageID=undefined&ID=106

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר