כנפים - מתכון מסוג אחר

טו באייר התשעה
,
04 במאי, 2015
04/05/2015 10:58
באדיבות השף של מסעדת רודריגז - אלי מנחם

באדיבות השף של מסעדת רודריגז - אלי מנחםצילום: באדיבות השף של מסעדת רודריגז - אלי מנחם

בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 ק"ג כנפיים.

לרוטב:

1 בקבוק ברביקיו.

צ´ילי גרוס.

שום.

דבש.

ג´ינג´ר.

קטשופ.

סוכר.

הוראות הכנה

אופן ההכנה של הרוטב:

שופכים את הסוכר לסיר ויוצרים קרמל. מוסיפים מעט שום, דבש, רבע כפית צ´ילי גרוס, כוס קטשופ, ג´ינג´ר וברביקיו. מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה, מוסיפים כוס מים ומבשלים כחצי שעה נוספת על אש ממש נמוכה. מוציאים את הרוטב ומסננים.

אופן ההכנה של הכנפיים:

מערבבים את הכנפיים עם מעט קמח ומטגנים בשמן עמוק כ-6 דקות. מקפיצים את הכנפיים ברוטב ומסדרים בצורת פרח. מפזרים מעל שומשום קלוי ובצל ירוק. בתאבון

הערות

המתכון באדיבות השף של מסעדת רודריגז - אלי מנחם

המתכון באדיבות השף של מסעדת רודריגז - אלי מנחם

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

המטען שהוסווה בתוך קאטר לפני נטרולו צילום: דובר צה"ל

בתגובה להנחת מטען: הותקפה עמדה של חמאס

קרא עוד