כבד ברוטב סילאן

כח בכסלו התשעו
,
10 בדצמבר, 2015
10/12/2015 20:59
כבד

כבדצילום: שאטרסטוק

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

כבד מוכשר

בצל גדול

שן שום

פפריקה

פלפל

סילאן

סויה

הוראות הכנה

לפרוס את הבצל לפרוסות ולטגן טוב עד שמזהיב ואפילו קצת יותר...

להוסיף שום פרוס

להוסיף את הכבד

לתבל לפי העין...

לא לשים הרבה סילאן אחרת זה יהיה מידי מתוק

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

משגיחת כשרות בפעולה צילום: השגחה פרטית

אחרי הכשרות: האתגר הבא של "השגחה פרטית"

קרא עוד