כבד ברוטב סילאן

כח בכסלו התשעו
,
10 בדצמבר, 2015
10/12/2015 20:59
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

כבד מוכשר

בצל גדול

שן שום

פפריקה

פלפל

סילאן

סויה

הוראות הכנה

לפרוס את הבצל לפרוסות ולטגן טוב עד שמזהיב ואפילו קצת יותר...

להוסיף שום פרוס

להוסיף את הכבד

לתבל לפי העין...

לא לשים הרבה סילאן אחרת זה יהיה מידי מתוק

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר