טבית עיראקית אמיתית

כט בתמוז התשעו
,
04 באוגוסט, 2016
04/08/2016 12:01
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

3 כוסות אורז לבן "פרסי" של סוגת

2 בצלים

6 כפות גדושות רסק עגבניות

2 כפות מרק עוף

1 כפית שטוחה מלח

2 כפות פפריקה מתוקה

חצי כפית בהארט או רס אל חנות לבשרים

4.5 כוסות מים

2 עגבניות

עוף

3 שיני שום כתושות

הוראות הכנה

אופן ההכנסה פשוט מאוד, יש לטגן את הבצל עד שיזהיב מעט על אש גבוהה, נוסיף את העוף על מנת שיקבל צבע שחום, עדיף להישתמש בחזה עוף.

לאחר שהשחים נוסיף את השום לטיגון קצר, ואת העגבניות חתוכות לריבועים קטנים.

לאחר כ-10 דקות נקבל תבשיל סמיך שכזה, נוסיף את האורז ל-5 דקות נוספות תוך כדי בחישה מתמדת, ולבסוף את המים - חשוב שיהיו מים רותחים. נבשל כחצי שעה עד שעה (בהתאם לרצוננו, ונשים על הפלטה כל הלילה.

בבוקר, חשוב לבדוק אם זה התייבש נוסיף כחצי כוס מים או רבע בהתאם לצורך.

הערות

6 סועדים
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר