טבית - חמין עירקי - קצת אחר

כג בכסלו התשעו
,
05 בדצמבר, 2015
05/12/2015 19:17
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

5 תפוחי אדמה

בטטה

כוס אורז

חצי קילו בשר שפונדרה חתוך לקוביות גדולות

5 ביצים

5 קובות קפואות מוכנות.

תיבול: כף א´ מרק בצל, חבילת רסק עגבניות, 2 כפות רוטב סויה, מעט סוכר, כף פפריקה, כפית כמון.

הוראות הכנה

אני השתמשתי בסיר לבישול איטי.

טיגנתי קודם את קוביות הבשר. שמתי בצד.

באותה מחבת טיגנתי בצל.

לאחר מכן מרחתי מעט שמן על הסיר לבישול איטי.

הנחתי שיכבה של תפוחי אדמה חצויים לאורכם וכן את הבטטה.

על השכבה הזו שמתי כוס אורז לא מבושל.

עליו את הבצל המטוגן עד להשחמה.

עליו את הבשר.

עליו את הביצים והקובות.

את התבלינים ערבבתי בנפרד וערבבתי עם מעט מים רותחים כדי שהכל יימס ופיזרתי למעלה.הוספתי עוד מים והפעלתי את הסיר בחום נמוך. כל זה מספיק זמן כמובן לפני שבת.

הערות

6 - 8 מנות החמין יצא טעים מאוד וללא תופעות הלוואי של חמין עם קטניות...
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר