חמין חיטה

כד בכסלו התשעו
,
06 בדצמבר, 2015
06/12/2015 17:47
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

בשר/ גרון הודו/ כרעיים עוף

חיטה

תפוח אדמה

בטטה

שום שלם

ביצים

הוראות הכנה

בשר מס´ 8 חתוך לפרוסות/קוביות גדולות- לתבל אותו בקצת מלח-פלפל ולסגור אותו (בסיר של החמין), כמה דק´ לא יותר.

להוציא אותו

להשאיר על אש דולקת ולהכניס בצל שלם (קלוף), תפוא חתוכים, בטטה, את הבשר, חיטה (בערך כוס וחצי-2) שום שלם והיתה לתבל במלח, פלפל פפריקה פפריקה, וראס אל חנות.

להוסיף מים ולסגור.

*אפשר להחליף את הבשר בגרונות הודו או בכרעיים, ואז מדלגים על שלב ה´סגירה´.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר