חזה עוף עם בצל ומיונז

כא בכסלו התשעו
,
03 בדצמבר, 2015
03/12/2015 10:51
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חזה עוף פרוס דק ( כמו לשניצל)

תפוחי אדמה פרוסים לפלחים לא עבים

2-3 בצלים פרוסים לטבעות

כמה כפות מיונז - לפי הצורך

הוראות הכנה

מכינים בתבנית פיירקס או אלומיניום:

משטחים בתבנית את פרוסות החזה בצפיפות זו ליד זו (הן מצטמקות באפייה)

מניחים את תפוחי האדמה בצדדים מסביב לחזה.

אופציה נוספת - להניח את תפוחי האדמה מתחת לחזות העוף.

מעל החזה והתפו"א מפזרים את הבצל הפרוס (אין צורך לטגן!)

מעל הבצל מורחים היטב כמה כפות מיונז, שהכל יכוסה היטב. (לא להתקמצן! המיונז קריטי להצלחת התבשיל).

מכניסים לתנור בחום נמוך 150, אפשר להעלות ל-180 , בהשגחה.

אופים כשעתיים, עד שחזה העוף מוכן ותפוחי האדמה רכים.

הערות

האפייה יכולה לקחת יותר זמן, כדאי להיערך מראש.
אפשר לכסות את התבשיל בהתחלה ולאחר מכן להוריד את הכיסוי כדי להשחים את הבצל
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר