חזה עוף עם בצל ואגוזים

א בטבת התשעו
,
13 בדצמבר, 2015
13/12/2015 16:51
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1/2 קילו חזה עוף חתוך לקוביות

2 בצלים גדולים פרוסים

2 שיני שום כתושות

3-4 שיני שום

3 כפות רוטב סויה

1 כף סוכר

חופן אגוזי פקאן/מלך

מלח פלפל

כוסברה (לא חובה)

הוראות הכנה

להשרות את העוף עם סויה, שמן, מלח פלפל ושום כתוש לחצי שעה.

לטגן את העוף 2-3 דקות ולהוציא.

לטגן את הבצל ושיני השום על להבה בינונית כ 10 דק להוסיף סוכר, מלח ופלפל.

להוסיף את האגוזים ולערבב, להוסיף את העוף. 2 כפות סויה ולהביא לרתיחה, לבשל כדקה,לכבות את האש ולהשאיר מכוסה.

ניתן להגיש עם עלי כוסברה קצוצים.

טעים וחגיגי!

*אפשרי לותר על האגוזים אם לא אוהבים.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר