חזה עוף ממולא באגוזים ברוטב מיץ רימונים

כט באב התשסז
,
13 באוגוסט, 2007
13/08/2007 0:00
חזה עוף ממולא באגוזים צילום: shutterstock
בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

10 פרוסות דקות מאד של חזה עוף

למילוי:

2 בצלים קצוצים דק

שמן לטיגון

4 שיני שום קצוצות גס

250 גרם אגוזי מלך קצוצים מעורב גס ודק

מלח

פלפל

לציפוי:

פירורי לחם מעורבבים בשקדים טחונים

קמח

ביצים טרופות

לרוטב:

1 כוס גרנדין

1 כוס גרעיני רימון

1/2 כוס יין אדום

מקל קינמון

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

להכנת המילוי:

משמנים מחבת ומטגנים את הבצל , מוסיפים את האגוזים, מתבלים ומערבבים .

מסירים מהאש ומקררים קירור מוחלט (רצוי להשהות 24 שעות למיזוג טעמים ולבדוק תיבול)

להכנת הגלילות :

לפרוס את חזה העוף וליישר קצוות.

למרוח מתערובת המילוי,

לגלגל במהודק לצורת גליל, לעטוף בנילון נצמד ולהדק כמו סוכריה.

להכניס למקפיא ל - 15 דק´.

מסירים את הניילון, ומצפים כמו שניצל.

רצוי להשאיר במקרר לכמה שעות ואז אין סיכוי שיתפרק בטיגון.

מטגנים בשמן עמוק.

אם לא מתכוונים להגיש מיד מטגנים כ- 4 דק´ עד שמזהיב קלות ומוציאים לכלי חסין אש ומניחים בצד ללא כיסוי.

לפני ההגשה מכניסים לתנור חם ל 10-15 דק´ בערך .

הרוטב:

מבשלים את גרעיני הרימון בגרנדין ויין אדום עם מקל קינמון. מבשלים עד לצמצום הרוטב כ - 20 דקות.

הגשה:

פורסים כל גלילה ל2-3 חלקים מניחים על עלי בייבי גרין ויוצקים מסביב מן הרוטב

הערות

10 מנות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר