חזה עוף בצ'ילי אגוזי מלך ודבש

כג בתשרי התשסז
,
15 באוקטובר, 2006
15/10/2006 0:00
חזה עוף בצ'ילי אגוזי מלך ודבש צילום: shutterstock
בשרי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

1 ק"ג חזה עוף חתוך לפרוסות דקות (אני השתמשתי בפרגיות מגולגלות פרוסות לטבעות דקות ויצא מעולה)

2 בצלים גדולים

150 גרם אגוזי מלך קלופים ושבורים לחתיכות

5 כפות רוטב צ´ילי מתוק

3 כפות רוטב סויה

3 כפות שמן

1 כף דבש

3 שיני שום כתושות

הוראות הכנה

1. פורסים את הבצלים, ומאדים עם השמן בסיר, על להבה בינונית, במשך כ-10 דקות - עד שהם מתרככים אך לא מזהיבים.

2.מגביהים את הלהבה ומוסיפים את הבשר. מערבבים מדי פעם עד שהבשר מקבל צבע לבן מכל הכיוונים.

3. ממיסים את הדבש ב-1/4 כוס מים חמים, מערבבים עם הסויה, הצ´ילי המתוק והשום הכתוש ומוסיפים לסיר.

4. מביאים לרתיחה, ומנמיכים ללהבה בינונית לבישול של עוד כ-20 דקות, ללא מכסה, כדי לצמצם את הנוזלים. מערבבים מדי פעם.

. דקה לפני סוף הבישול מוסיפים את אגוזי המלך ומערבבים.

יש מגיבים שהשתמשו במקום אגוזי מלך בקשיו או בוטנים או צנוברים ודיווחו שיצא להם טוב.

(אני השתמשתי באגוזי מלך)

הערות

5 מנות מומלץ להשתמש בפרגיות

המתכון באדיבות מעובד מתוך YNET

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר