חזה עוף בעשבי תיבול

יח בחשון התשעא
,
26 באוקטובר, 2010
26/10/2010 0:00
עוף בעשבי תיבול צילום: shutterstock
בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

חבילת חזה עוף

שמן זית

פטרוזילה טריה קצוצה

כוסברה טריה וקצוצה

באזיליקום טרי וקצוץ

הוראות הכנה

לאחר שקצצנו את כל עשבי התיבול נערבב אותם בקערה עם כף שמן זית עד ליצירת משרה אחידה

נטבול את החזות עוף ו"נצרוב"

במחבת פסים\טפלון עם טיפטיפה שמן זית על מנת שלא יתייבש..

מומלץ להגיש עם אורז\פרוסות תפו"א

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר