בשר ופירות יבשים בתנור

ז בשבט התשעו
,
17 בינואר, 2016
17/01/2016 17:19
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1-1.5 ק"ג כתף בשר

2 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות דקות

100 גרם צימוקים כהים

100 גרם משמשים חתוכים

100 גרם שזיפים שחורים ללא גרעינים

4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות

2 גזרים מקולפים ומחולקים ל 2-3

2 כוסות ציר עוף או מים רותחים = מים לכיסוי הבשר

2 כפות תבלין טוסקנה לסטייק

2 כפות דבש או סילאן ללא סוכר

הוראות הכנה

* להשתמש בסיר שניתן להכניס גם לתנור.

* מטגנים את הבצלים עד שהבצל מזהיב.

* מוסיפים את הבשר ומטגנים מס´ דק´

* מוסיפים לסיר את הפירות היבשים, התבלינים ואת הסילאן (או הדבש) ואת הנוזלים עד לכיסוי

* מבשלים כשעה על אש קטנה עד לצמצום הנוזלים, מעבירים לתנור שחומם מראש ל ?180 ל שעה-שעה וחצי נוספות.

* יש לשים לב מדי פעם שנשארו עדיין נוזלים.

* לאחר שהבשר מתרכך, יש לפתוח את המכסה ולתת השחמה נוספת של מס´ דקות.

הערות

המתכון בחסות הקונדיטורים של רשת על המשקל
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר