אצבעות אסאדו בירקות גינה ורוטב יין

כח בטבת התשעז
,
26 בינואר, 2017
26/01/2017 17:45
יחצ

יחצצילום: יחצ

חלבי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

6 צלעות כבש נקיות

6 מדליוני פילה

6 חתיכות מח עצם

שקית ירקות ברוקולי

2 תפו"א גדולים

1 חב´ פטריות

לרוטב:

בצל

גזר

יין אדום

כף סוכר

מעט קורנפלור

הוראות הכנה

אופן הכנת הירקות:

מסדרים את תפו"א החתוכים לקוביות ואת הברוקולי והפטריות בתבנית, מזלפים מעט שמן זית, מלח ופלפל ואופים בתנור בחום של 230 מעלות 10 דקות.

אופן הכנת הרוטב:

מקפיצים בסיר מעט בצל וגזר, מוסיפים את היין עד לאידוי של האלכוהול מוסיפים כף סוכר, מצמצמים את הרוטב וקושרים מעט עם קונפלור ומסננים.

אופן הכנת הבשר:

את הבשר צולים על הגריל או על מחבת פסים ומכניסים לתנור ל-8 דקות.

להגשה:

מניחים את מדליון הפילה שמעליו צלע הטלה, מפזרים בצד את הירקות הצלויים ומעט מרוטב היין ומעל עלי טימין.

הערות

6 מנות המתכון באדיבות השף אלי מנחם ממסעדת רודריגז

המתכון באדיבות מסעדת רודריגז הירושלמית

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בנט ונתניהו בכנסת צילום: פלאש 90. יונתן סינדל

"עד הגשת כתב אישום אין בכלל דילמה"

קרא עוד