אסאדו בקר

כ בסיון התשעד
,
18 ביוני, 2014
18/06/2014 13:01
באדיבות מסעדת רפאל גריל-בר

באדיבות מסעדת רפאל גריל-ברצילום: באדיבות מסעדת רפאל גריל-בר

בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

אסאדו בקר 2 ק״ג

ראש סלרי

גזר

בצל

שום

שורש פטרוזיליה

4 עגבניות

עלי דפנה

100 מל יין אדום יבש

פלפל שחור שלם

גרגרי כוסברה

פפריקה מעושנת

טימין

רוזמרין

שמן זית

מלח פלפל

הוראות הכנה

מתבלים את נתח בשר במלח פלפל וצולים במחבת מכול הצדדים ומעבירים לתבנית אפיה

באותו מחבת צולים את הירקות החתוכים גס מוסיפים את היין ושתי כוסות מים

מוסיפים תבלינים מבשלים כ10 דקות ושופכים הכול על הבשר סוגרים בנייר כסף

ומכניסים לתנור ל 4 שעות

מוציאים את הבשר מסננים את הרוטב ומגישים

הערות

באדיבות : ליאון ויניקוב- שף הבית של מסעדת רפאל גריל-בר- מסעדת הצמרת הכשרה של תל אביב

המתכון באדיבות ליאון ויניקוב- שף הבית של מסעדת רפאל גריל-בר

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ירון אטיאס צילום: מתוך דף הפייסבוק של מזל אטיאס

סרבן הגט נגד ח"כ עזריה: "התנהלות מתלהמת יחד עם להקת מעודדות אלימות"

קרא עוד