משולשי טורטייה אפויים

חדשות כיפה חדשות כיפה 26/04/18 15:37 יא באייר התשעח

צילום: מאסטר שף
צילום: מאסטר שף

מצרכים

3 יחידות טורטייה מאסטר שף

300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

½ כוס טבעות זיתים

לציפוי:

ביצה טרופה

פירורי לחם זהב או פאנקו שום מאסטר שף

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

חוצים כל טורטייה לחצי, מקפלים כל חצי לצורת משולש, ממלאים כל משולש בגבינה ובזיתים. טובלים בביצה טרופה ובפירורי לחם (בדיוק כמו שעושים שניצל).

מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהחלק המקופל מופנה כלפי מטה, מרססים במעט שמן ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות ל-15 דקות.

מגישים בליווי ירקות טריים וגבינות שהילדים אוהבים.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות המותג "מאסטר שף"

כתבות נוספות