כריך שהוא ארוחה

חדשות כיפה חדשות כיפה 13/02/18 14:53 כח בשבט התשעח

כריך, צילום: ברמן
כריך, צילום: ברמן

מצרכים

לחמנייה

כף גבינה לבנה 5%

ביצה

כף שמן זית /חמאה

מעט מלח

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

להכנת החביתה: מחממים מחבת ומוסיפים שמן זית או חמאה. טורפים את הביצה בקערה קטנה ומוזגים למחבת. מכסים במכסה עד שהחביתה מוכנה. מקררים מעט את החביתה.

להכנת הכריך: מורחים שכבה דקה של גבינה על שני צדי הלחמנייה. מוסיפים את החביתה.

תוספת ירקות לכריך: חותכים עגבניות שרי, גזר ומלפפונים בצורת מקלות או כוכבים למשל – זה מגרה ועושה חשק. מומלץ להגיש את הירקות בכלי נפרד – ילדים לא אוהבים שהכריך "רטוב" מהירקות.

עבור ילדים שאוהבים תוספת בכריך עצמו, מומלץ להוסיף עלה חסה, פרוסות עגבנייה ועיגולי מלפפון.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות מאפיית "ברמן"

כתבות נוספות