ביצה בקן - מנת ילדים

חדשות כיפה חדשות כיפה 11/02/18 10:19 כו בשבט התשעח

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

מצרכים (ל- 2 מנות):

2 פרוסות לחם פרוס

2 ביצים

2 כפות שמן זית

קורט מלח

לתוספת הירקות:

2 גזרים

2 מלפפונים

2 פלפלים אדומים

1 כף שמן זית

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

בעזרת כוס עגולה וקטנה או טבעת רינג יוצרים חור במרכז פרוסות הלחם. מחממים מחבת וקולים את הפרוסות משני הצדדים. כאשר הפרוסות קלויות מספיק מכניסים כף שמן לתוך החור ושוברים ביצה אחת לכל פרוסה כאשר החלמון מכסה את החור שבפרוסה. כשהחלבון מוכן, מרימים כל פרוסה בעזרת פלטה או כף שטוחה ומניחים בצלחת.

לתוספת ירקות: שוטפים היטב את הירקות, חותכים אותם לרצועות דקות, מניחים סביב הצלחת ומתבלים בשמן זית ומלח.

המתכון באדיבות חברת "ברמן"

כתבות נוספות